Bestanden aanleveren

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over het aanleveren van bestanden, zodat uw ontwerp er precies zo uit komt te zien als u wenst. We bieden gedetailleerde richtlijnen voor bestandsformaten, resoluties, kleurprofielen en andere technische specificaties. Daarnaast hebben we de veelgestelde vragen op een rijtje gezet om u snel antwoord te geven op uw vragen. Ons doel is om het proces soepel en stressvrij te maken, zodat u zich kunt concentreren op het creatieve aspect van uw project. Mocht u nog vragen hebben na het doorlezen van deze pagina, dan staat ons supportteam klaar om u verder te helpen. Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon.

Veelgestende vragen over bestanden aanleveren

Indien u gebruik maakt van de uploader kunt u JPG, JPEG en pdf bestanden uploaden

Indien u gebruikt maakt van de wetransfer methode kunt u bestanden aanleveren als  JPG, JPEG, PDF, AI, EPS en TIFF. PDF bestanden bij voorkeur aanleveren met 3mm afloop en snijtekens

U levert een PDF bestand aan met daarin 2 pagina’s. Pagina 1 betreft de voorkant, pagina 2 betreft de achterkant.

3 mm afloop rondom, met paskruizen.

Bestanden dienen op eindformaat inclusief 3 mm overlap- en snijtekens aangeleverd te worden.

Als freeswerk gewenst is, graag de freeslijn in de steunkleur CutContour (dus absoluut geen CMYK kleur) zetten en op overdruk, houdt hier ook rekening met een stuk overlap van minimaal 3 mm.

Scroll naar boven