Boost je bedrijf: De 3 meest effectieve manieren om dat te doen

Ben je een opkomende ondernemer en overweeg je de mogelijkheid om reclame te maken voor je bedrijf? Wij moedigen die beslissing van harte aan, want het adverteren van je onderneming kan je merkbekendheid binnen je doelgroep vergroten. Maar hoe kun je nu het beste reclame maken voor je bedrijf? In dit artikel zullen we dit uitleggen aan de hand van drie effectieve methoden.

1. Hoe promoot je je bedrijf: Voertuigreclame

Door je bedrijfs- of privéauto te bestickeren, ben je altijd en overal zichtbaar of je nu onderweg bent of ergens geparkeerd staat. Je kunt bijvoorbeeld je voertuig voorzien van je logo of slogan om je merkbekendheid te vergroten. Voertuigbelettering wordt vaak ingezet om contactinformatie, je website en sociale mediaprofielen te delen. Het is een kosteneffectieve investering die langdurige voordelen biedt, waardoor het een uitstekende reclamemogelijkheid is, vooral voor startende ondernemers.

(je bedrijf promoten) Mercedes auto met een opvallende autowrap reclame voor BB Reclame
(signing) Afbeelding van een volledige auto wrap voor bedrijfspromotie

2. Opvallen met buitenreclame

Hoe je reclame maakt, hangt af van je doelstellingen. Wat wil je bereiken met je reclame? Het is niet alleen belangrijk dat potentiële klanten van je bestaan weten, maar ook dat ze je gemakkelijk kunnen vinden. Opvallende gevel- of retro-lichtreclame kan een belangrijke rol spelen bij het realiseren van dit doel. Als beginnende ondernemer beschik je mogelijk nog niet over een groot reclamebudget. Maar maak je geen zorgen, er zijn tal van budgetvriendelijke opties beschikbaar voor buitenreclame! Je kunt bijvoorbeeld denken aan vlaggen of banieren, spandoeken aan de gevel, gevelborden of eenvoudige wandborden.

(gevelreclame) 3D Lichtbak reclame: Een opvallende en effectieve manier om uw bedrijf te promoten.
(je bedrijf promoten) led neon strip, led strip, neon lamp

3. Reclame maken binnen je bedrijf

Wanneer we nadenken over effectieve manieren om reclame te maken voor je bedrijf, denken we niet meteen aan de binnenkant van het bedrijfspand. Toch is dit een uiterst geschikte locatie om (potentiële) klanten de juiste impuls te geven. Interne bedrijfspromotie draagt bij aan een professionele uitstraling en bevordert de sfeer binnen het pand. Overweeg bijvoorbeeld het gebruik van raamfolie om de huisstijl te benadrukken of gebruik belettering op de binnenmuren om de kernwaarden van je bedrijf te communiceren. Als je een kantoorruimte deelt, kan raamfolie ook worden gebruikt op de ramen van jouw kantoor om zowel reclame voor je bedrijf te maken als de privacy van je medewerkers te waarborgen. Dit is een handige en doeltreffende manier om je bedrijf te promoten en respect te tonen voor de privacy van je team.

(freesletters) Bedrijfslogo in freesletters op muur
Lichtreclame met opvallende Light Bulb letters LOVE voor binnen reclam

Reclame maken voor je bedrijf

Dit waren slechts enkele voorbeelden van hoe je je (nieuwe) bedrijf kunt promoten. Zowel binnen als buiten reclame dragen bij aan het achterlaten van een positieve indruk op zowel klanten als medewerkers. Als je nieuwsgierig bent naar ons uitgebreide scala aan reclamemogelijkheden, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze website of vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan klaar om met je mee te denken!

Wil je weten hoe je op de meest effectieve en originele manier reclame kunt maken voor je onderneming? We bieden graag advies over de diverse mogelijkheden.

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Waarom bbreclame?

Interesse?

    Scroll naar boven