Dakreclames

Laat uw bedrijf stralen met opvallende dakreclame

Wilt u ervoor zorgen dat uw bedrijf of organisatie van veraf goed zichtbaar is? Maak dan de keuze voor dakreclame. Met opvallende reclame op uw dak bereikt u een breed publiek, aangezien de bedrijfsnaam of het logo zelfs vanuit hoge gebouwen, vliegtuigen en zelfs via Google Earth te zien is. Door gebruik te maken van dakreclame met verlichting, zoals led of neon, wordt uw pand nog opvallender en gemakkelijker herkenbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.

Vraag een offerte aan

Dakreclame op gevel van BB Reclame.

Waarom dakreclames?

Dakreclame bevindt zich meestal op hoogte, maar maakt u zich geen zorgen. Onze VCA-gecertificeerde en ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij de reclameconstructie op het dak bestand is tegen extreme windbelasting. We houden nauwlettend in de gaten of de onderliggende dakconstructie het gewicht van de dakreclame aankan.

Bij BB Reclame nemen we u alle zorgen uit handen. We regelen alles, van vergunningaanvragen en berekeningen tot de vervaardiging van benodigde constructies, productie, levering en de uiteindelijke montage van de dakreclame. De mogelijkheden zijn divers als het gaat om vormgeving, afmetingen, materialen en kleuren. We staan altijd klaar om bij u langs te komen op locatie en de verschillende opties te bespreken.

 • Voordelen van dakreclames
 • Voordelen BB Reclame
 • Zichtbaar van ver, zowel op de grond als in de lucht.
 • Robuust tegen zware windbelasting en diverse weersomstandigheden.
 • Tal van opties beschikbaar in ontwerp, afmetingen, materialen en kleuren.
Offerte aanvragen
Gevelreclame met verlichte letters voor tandartsenpraktijk
 • Op maat gemaakte ontwerpen voor uw specifieke behoeften.
 • Milieuvriendelijke en duurzame materialen voor onze producten.
 • Uitstekende beoordelingen van onze klanten.
 • Snelle levering en efficiënte service.
   
Offerte aanvragen
BB Reclame Signing in- en exterieur

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Via het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Wees zo gedetailleerd mogelijk in je aanvraag zodat we een goed beeld hebben voordat we contact met je opnemen. Voeg eventueel ondersteunende foto’s toe van de huidige situatie.

  Scroll naar boven