Neon look signs

De ultieme sfeerverhoger

Ervaar de unieke en duurzame sfeer van onze Neon Look, perfect om de ambiance in uw pand te verbeteren. Deze veelzijdige neon reclame is tevens een effectief marketingmiddel voor je bedrijf. Ontdek de verrassend lage productie- en gebruikskosten.

Vraag een offerte aan

(je bedrijf promoten) led neon strip, led strip, neon lamp

Stijlvol opvallen met onze neon look signs

Wil je op een elegante manier bij voorbijgangers onder de aandacht komen? Met een neon sign heb je de unieke mogelijkheid om de aandacht te trekken terwijl je gelijktijdig de sfeer verhoogt. Zo trek je meer klanten aan en verbeter je de klantervaring.

 • Voordelen van Neon look signs
 • Voordelen BB Reclame
 • Duurzaam en milieuvriendelijk dankzij LED-verlichting
 • Trekt direct de aandacht en vergroot naamsbekendheid
 • Creatieve ontwerpen voor unieke presentatie
 • Zowel binnen als buiten te gebruiken
 • Kosteneffectieve marketingoplossing
Offerte aanvragen
LED-logo van acryl voor gevelreclame
 • Op maat gemaakte ontwerpen voor uw specifieke behoeften.
 • Milieuvriendelijke en duurzame materialen voor onze producten.
 • Uitstekende beoordelingen van onze klanten.
 • Snelle levering en efficiënte service.
   
Offerte aanvragen
BB Reclame Signing in- en exterieur

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Via het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Wees zo gedetailleerd mogelijk in je aanvraag zodat we een goed beeld hebben voordat we contact met je opnemen. Voeg eventueel ondersteunende foto’s toe van de huidige situatie.

  Mogelijkheden Neon-Look

  Met onze acrylaat verlichte letters en logo’s hebben we de mogelijkheid om vrijwel elk gewenst ontwerp te creëren in de vorm van een lichtreclame. Deze signs kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en bieden veel opties om aan je specifieke behoeften te voldoen.

  Ervaar de charme van onze neon-look acrylaat lichtreclames. Met een elegante afwerking en een stokbreedte van slechts 12 millimeter bieden we een prachtig alternatief voor traditionele Neon reclames die van glas zijn gemaakt. Met Neon-look acrylaat kunnen we diverse soorten schrijfteksten produceren, variërend van hartlijnen tot contourlijnen – de mogelijkheden zijn eindeloos.

  De dikte van het acrylaat varieert gemiddeld tussen de 20 en 35 millimeter, afhankelijk van het logo of de tekst die wordt aangeleverd. Bij een Neon-look lichtreclame wordt de voorkant en 10 millimeter van de zijkanten verlicht, waardoor het authentieke effect van een Neonbuis ontstaat. De niet-verlichte delen van de zijkanten worden lichtdicht gespoten in de gewenste RAL- of PMS-kleur. Bovendien is het mogelijk om het Neon-look acrylaat in een volledig ronde vorm te leveren.

  Scroll naar boven