Reclamezuil kopen? Voor buiten en binnen – BB Reclame

Laat je bedrijf opvallen met een reclamezuil van BB Reclame. Deze investering in je bedrijf trekt de aandacht van voorbijgangers en bezoekers en laat in één oogopslag zien waar je bedrijf gevestigd is. Handig als reclame-uiting of als bewegwijzering.

BB Reclame ontwerpt en produceert reclamezuilen in alle vormen en maten. Verlicht of onverlicht, voor binnen en buiten. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom een reclamezuil?

Heb je een zaak in een gedeeld kantoorpand of ligt je bedrijf wat verder van de grote weg af? Dan kan het lastig zijn om in beeld te komen bij je doelgroep. Een zuil biedt in deze gevallen uitkomst.

De zuil wordt vaak bij de entree van een kantoorpand of naast de ingang van een bedrijventerrein geplaatst. Hierdoor vestig je de aandacht op je bedrijf en kun je, in combinatie met onze bewegwijzering, een routing naar je bedrijf neerzetten.

Bovendien is een reclamezuil het visitekaartje voor je bedrijf. Met een duidelijk en fraai vormgegeven zuil geef je jouw bezoekers een warm welkom.

Reclamezuil voor buiten

Een reclamezuil voor buiten is hét middel om op te vallen in een drukke omgeving. Met een reclamezuil naast je onderneming trek je niet alleen aandacht, je vergroot ook de herkenbaarheid van je bedrijf.

Daarnaast is een zuil de perfecte manier om ook in de late uurtjes zichtbaar te blijven. BB Reclame kan de zuil in zijn geheel of alleen bepaalde elementen verlichten. Dit doen we door middel van ledverlichting, dat valt beter op en is milieuvriendelijker.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de reclamezuil door middel van grondspots in de schijnwerpers te zetten. Zo weten bezoekers ook in het donker de weg naar jouw bedrijf te vinden.

Lees hier meer over wat lichtreclame voor jouw onderneming kan betekenen.

Reclamezuil voor binnen

Wil je liever een reclamezuil voor binnen? Ook dat is mogelijk. Onze reclamezuilen worden vaak geplaatst bij de ontvangstruimte van een kantoor, als blikvanger in een showroom of als informatiepaneel bij roltrappen.

Ze kunnen geheel aan jouw bedrijfsactiviteit of huisstijl aangepast worden. Zo communiceer je jouw boodschap aan je bezoekers of klanten, zonder afbreuk te doen aan het interieur.

Jouw reclamezuil is maatwerk

We hebben bij BB Reclame een groot aanbod aan standaard aluminium reclamezuilen. Deze zuilen worden voorzien van een lichtbakplaat en een plaat om te bedrukken.

Maar omdat geen bedrijf hetzelfde is, maken we bij BB Reclame het liefst een reclamezuil op maat. Passend bij jouw huisstijl en bedrijfsactiviteit. Rechthoekig, rond of in de vorm van jouw bedrijfslogo, vervaardigd uit kunststof, RVS of aluminium, niets is ons te gek. Zelfs gevelreclame behoort tot de mogelijkheden.

Daag ons vandaag nog uit! Weet je niet precies wat je wilt? Wij denken graag met je mee!

Aan de slag!

Ben je benieuwd naar de effectiviteit van reclamezuilen voor jouw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden die BB Reclame biedt om jouw onderneming te promoten. Heb je vragen na het lezen van deze informatie? Aarzel niet om met ons in contact te treden! Je kunt ons direct bereiken via info@bbreclame.nl.

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Interesse?

    Scroll naar boven