Autobelettering

Opvallend onderweg

Wil jij dat jouw boodschap altijd en overal gezien wordt? Met voertuigbelettering breng je direct je unieke boodschap over aan je doelgroep, ongeacht het merk of type voertuig dat je rijdt. Het beletteren van je auto, bedrijfsbus, vrachtwagen of aanhanger is een uiterst effectieve manier om zichtbaar te zijn tijdens je rit van A naar B. Als alternatief bieden we ook de mogelijkheid van een carwrap, waarbij we je voertuig volledig omhullen met hoogwaardige folie. Zo creëer je jouw eigen rijdende visitekaartje. Of je nu één personenauto wilt laten beletteren of een volledig wagenpark, bij ons ben je aan het juiste adres.

Daag ons uit met jouw beletteringsopdracht! 

Wij beletteren niet alleen auto’s, maar ook andere voertuigen en objecten. Van fietsen tot caravans, trekkers, motoren en scooters. Onze beletteringsspecials. En vergeet onze raambelettering niet, geschikt voor elk raam. Vergroot je zichtbaarheid op een A-locatie en houd tegelijkertijd de zon buiten met zonwerend folie, voertuigbelettering is een essentiële aanrader.

Vraag een offerte aan

Kies voor BB Reclame en geniet van de voordelen van een professionele voertuigwrap of belettering die je merk naar een hoger niveau tilt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Via het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Wees zo gedetailleerd mogelijk in je aanvraag zodat we een goed beeld hebben voordat we contact met je opnemen. Voeg eventueel ondersteunende foto’s toe van de huidige situatie.

    Scroll naar boven