Waarom investeren in bewegwijzering?

Bij BB Reclame hebben we ruime ervaring in het coördineren van bezoekersstromen door het aanleggen van looproutes en het creëren van bijbehorende bewegwijzering. Deze service voegt aanzienlijke waarde toe aan je bedrijf. Vandaag bespreken we 5 redenen om te investeren in bewegwijzering!

1. Efficiënt en duurzaam

Bewegwijzering vervult een functionele rol en draagt bij aan de helderheid voor bezoekers over waar ze naartoe moeten. Dit leidt tot een vlotte doorstroom van mensen en voorkomt opstoppingen. Door mensen snel en efficiënt naar de juiste plek te leiden, verbetert de efficiëntie van je bedrijf. Bovendien is het materiaal dat we gebruiken voor onze bewegwijzering van hoge kwaliteit en heeft het een lange levensduur, waardoor het een duurzame investering is.

2. Betere klantervaringen

Duidelijke bewegwijzering zorgt ervoor dat bezoekers onmiddellijk weten waar ze naartoe moeten, waardoor ze niet hoeven te zoeken en de algehele ervaring van de klant verbetert. Goede bewegwijzering kan ook leiden tot een snellere doorstroom, waardoor vervelende wachtrijen worden voorkomen. Hierdoor is bewegwijzering bij uitstek geschikt voor grote bedrijven met talloze afdelingen en/of uitgestrekte terreinen die verschillende soorten bezoekers aantrekken.

3. Professionele uitstraling

De eerste indruk die je bedrijf maakt, is van cruciaal belang en wordt beïnvloed door de manier waarop je klanten worden ontvangen. Deze indruk begint al bij aankomst op je locatie. Het is de moeite waard om jezelf af te vragen: “Hoe gemakkelijk ben ik eigenlijk te vinden?” Dit is een essentiële vraag om ervoor te zorgen dat klanten jouw bedrijf zonder moeite kunnen bereiken.

4. Zowel binnen als buiten​

Of je nu bezoekersstromen soepel wilt beheren op je terrein, klanten wilt begeleiden naar de juiste verdieping of de lay-out van je winkel overzichtelijk wilt presenteren, het is allemaal mogelijk. We kunnen routeaanduidingen ontwikkelen voor zowel binnen als buiten en deze volledig afstemmen op de stijl van jouw bedrijf. Op deze manier fungeert je bewegwijzering ook als een visitekaartje voor je bedrijf.

Verlichte RVS letters op gevel
Een duidelijke bewegwijzering in een moderne kantooromgeving.

5. Routing in de 1,5-meter samenleving

De scholen gaan weer open en we mogen weer buiten met elkaar sporten. Ook horecaondernemers kunnen vanaf 1 juni 2022 weer gasten ontvangen. Dit zijn positieve ontwikkelingen waarvan we allemaal hopen dat ze blijven standhouden. Om dit te realiseren, is het echter nog steeds van cruciaal belang om afstand te houden, vooral op plaatsen waar veel mensen samenkomen. We kunnen hierbij helpen door looproutes en bewegwijzering te ontwikkelen. Onze bewegwijzering is functioneel en geschikt voor langdurig gebruik. Aangezien we in de nabije toekomst waarschijnlijk nog steeds rekening moeten houden met de regels van de 1,5-meter samenleving, is dit een zinvolle investering. We hopen dat we je ook in deze bijzondere tijden van dienst kunnen zijn. Kijk hier voor een volledig overzicht van onze oplossingen voor coronamaatregelen.

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Waarom bbreclame?

Interesse?

    Scroll naar boven