Wat zijn de kosten voor buitenreclame?

Als bedrijf streef je naar zichtbaarheid en een positieve uitstraling van je merk. Het promoten van je bedrijf biedt diverse opties, zoals het inzetten van voertuigreclame op je bedrijfsauto’s of vrachtwagens. Daarnaast zijn er talloze andere manieren om je merk te promoten met buitenreclame, bij BB Reclame realiseren wij al vanaf 100 euro buitenreclame. Van de bedrijfsgevel tot de parkeerplaats en de ingang: de mogelijkheden zijn grenzeloos. We lichten graag de beschikbare opties toe en verschaffen inzicht in de kostenstructuur van buitenreclame.

Diverse soorten buitenreclame

Buitenreclame kan meerdere doelen dienen: het fungeert als het visitekaartje van je bedrijf, vergroot de bekendheid van jouw merk en/of product en kan ook dienen als bewegwijzering om klanten en bezoekers de weg naar je bedrijf te wijzen. Bij BB Reclame kun je rekenen op ondersteuning van ontwerp tot en met uitvoering van al jouw buitenreclame. Hieronder zetten we de diverse mogelijkheden voor je op een rij:

Vlaggen en banieren

Vlaggen en banieren behoren wellicht tot de meest herkenbare vormen van buitenreclame. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en materialen. Of je nu gaat voor een uniek ontwerp met opvallende kleuren of het simpel houdt met een vergroot logo op de vlag, wij kunnen je bijstaan bij het volledige proces, van ontwerp tot levering van de vlag. Ook de installatie van vlaggenmasten kunnen we voor je regelen.

Reclamezuilen

Door het plaatsen van een reclamezuil bij de ingang, parkeerplaats of oprit, vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf voor zowel bezoekers als voorbijgangers. Daarnaast is een reclamezuil uitermate geschikt voor bewegwijzering, waardoor je bezoekers eenvoudig de weg kunnen vinden naar de receptie, parkeerplaats of kantoorruimtes.

Gevelreclame

Met gevelreclame zijn er talloze opties beschikbaar. Denk aan belettering, spandoek, doosletters, freesletters, in standaard kleuren of in lijn met jouw huisstijl. Of je nu je eigen ontwerp hebt of een ontwerp door ons wilt laten maken, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Ben je op zoek naar ideeën en inspiratie? Je vindt alle benodigde informatie over gevelreclame hier.

Lichtreclame

Als je ook ‘s avonds goed zichtbaar wilt zijn, is lichtreclame een uitstekende optie. Wij bieden diverse vormen van lichtreclame aan, waaronder lichtbakken en verlichte doosletters. Met lichtreclame van BB Reclame trek je de aandacht, zelfs in het donker!

Gemiddelde kosten buiten reclame

BB Reclame beschikt over ruime ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en installeren van buitenreclame. Sinds onze oprichting hebben we regelmatig de vraag gekregen wat de gemiddelde kosten zijn voor buitenreclame. Zoals je hebt gelezen, zijn de mogelijkheden echter zeer divers en daarom kunnen we geen vaste gemiddelde kosten toekennen aan onze buitenreclame-uitingen. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type buitenreclame, de afmetingen, het gebruikte materiaal, eventuele verlichting en de gewenste levensduur. Er zijn dus veel aspecten om te overwegen.

Als je behoefte hebt aan advies over de mogelijkheden, staan we graag voor je klaar om mee te denken en een vrijblijvende offerte op maat te maken. Onze reputatie is gebaseerd op onze persoonlijke aanpak en deskundig advies, dus aarzel niet om je vragen en ideeën met ons te delen. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie nodig hebt. Je kunt ons bereiken via info@bbreclame.nl. We beantwoorden graag eventuele vragen die je hebt!

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Waarom bbreclame?

Interesse?

    Scroll naar boven