Neon LED Signs

Lichtreclames op maat: Ontdek onze Neon-look lichtreclames

Met onze verlichte letters en logo’s hebben we de mogelijkheid om vrijwel elk gewenst ontwerp te creëren in de vorm van een lichtreclame. Deze signs kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en bieden veel opties om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Ervaar de charme van onze neon-look lichtreclames. Met een elegante afwerking en een stokbreedte van slechts 12 millimeter bieden we een prachtig alternatief voor traditionele Neon reclames die van glas zijn gemaakt. Met Neon-look kunnen we diverse soorten schrijfteksten produceren, variërend van hartlijnen tot contourlijnen – de mogelijkheden zijn eindeloos.

De dikte van het acrylaat varieert gemiddeld tussen de 6 en 35 millimeter, afhankelijk van het logo of de tekst die wordt aangeleverd. Bij een Neon-look lichtreclame wordt de voorkant en 10 millimeter van de zijkanten verlicht, waardoor het authentieke effect van een Neonbuis ontstaat. De niet-verlichte delen van de zijkanten worden lichtdicht gespoten in de gewenste RAL- of PMS-kleur. Bovendien is het mogelijk om het Neon-look acrylaat in een volledig ronde vorm te leveren.

Vraag een offerte aan

(signing) Neon logo voor foodhall in Arnhem op blog over LED Neon Signs

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Via het onderstaande formulier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Wees zo gedetailleerd mogelijk in je aanvraag zodat we een goed beeld hebben voordat we contact met je opnemen. Voeg eventueel ondersteunende foto’s toe van de huidige situatie.

    Scroll naar boven