VCA certificaat

VCA & Hoogwerker gecertificeerd

Naast het streven naar hoogwaardige producten leggen we de hoogste prioriteit bij de veiligheid van onze productie en montage. Aangezien we als reclamemakers vaak werken op aanzienlijke hoogte en gebruikmaken van zware materialen en potentieel gevaarlijk gereedschap, is het voor ons van uiterst belang dat deze activiteiten verantwoord, veilig en gezond worden uitgevoerd. Daarom hebben al onze monteurs zowel een VCA-certificaat als een Hoogwerker certificaat in hun bezit, om ervoor te zorgen dat ze deze taken op een professionele en veilige wijze kunnen uitvoeren.

Waarom een VCA-Certificaat?

Bij BB Reclame hechten we buitengewoon veel waarde aan de veiligheid van onze medewerkers. Onze buitendienstmedewerkers zijn gecertificeerd volgens de VCA-norm, wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het VCA-certificaat garandeert dat onze medewerkers vertrouwd zijn met de geldende wet- en regelgeving, in staat zijn om potentieel gevaarlijke situaties te herkennen en weten hoe ze deze kunnen voorkomen. Deze grondige basiskennis draagt niet alleen bij aan de veiligheid van onze medewerkers zelf, maar verhoogt ook de veiligheid van degenen met wie ze samenwerken.

Daarnaast zijn onze monteurs in het bezit van een Hoogwerker Certificaat.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is bij ons een voortdurende prioriteit. Naast het aanbieden van duurzame producten, zetten we ons jaarlijks in voor een schoner en leefbaarder milieu op de lange termijn. Dit realiseren we door ons jaarlijks te engageren voor minstens één goed doel en één nieuw milieuproject.

Bekijk ons totaalaanbod

Weten over wat dit keurmerk voor jou betekent?

We delen graag met je hoe het er in de praktijk aan toegaat!

Vul hieronder je telefoonnummer in en dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

  Waarom BB Reclame?

  Designsupport

  We staan klaar om je te ondersteunen bij het creëren van jouw reclameproject. Onze deskundige grafisch vormgevers hebben ruime ervaring en zullen jouw wensen helder vertalen. Of je nu al een eigen huisstijl hebt of niet, onze specialisten zijn enthousiast om voor jou aan de slag te gaan!

  Eigen productie

  Al onze producten worden intern vervaardigd, waardoor we de hoogwaardige kwaliteit kunnen waarborgen. Zo koop je rechtstreeks bij de oorsprong.

  Eigen montagedienst

  Wij leveren en monteren met onze eigen montageteams.

  Totaalleverancier

  Wij leveren een uitgebreid assortiment aan producten en diensten, waardoor je bij ons terecht kunt voor alle aspecten van je project.

  Tevreden klanten

  Wij bieden uitstekende begeleiding en zijn beschikbaar gedurende het hele project, vanaf het moment van opdracht tot de oplevering. We werken met volledige transparantie, zodat er geen verrassingen zijn. We blijven toegewijd totdat jij volledig tevreden bent.

  Meer weten?

  BB Reclame

  Laat je bedrijfsruimte opvallen en maak indruk op je bezoekers met op maat gemaakte signing die jouw merkverhaal tot leven brengen. Bij BB Reclame zorgen we ervoor dat jouw ruimte uniek en onvergetelijk wordt.

  Meld je aan voor de nieuwsbrief!

  Intuit Mailchimp

  Aanleverspecificaties

  Alles wat je moet weten over het aanleveren van bestanden.

  Scroll naar boven