Verlicht Jouw Wereld: De Trends van LED Neon Signs!

Tegenwoordig zijn LED neon signs niet meer weg te denken. Laat een op maat gemaakt LED neon sign van jouw bedrijfslogo creëren, of gebruik een LED logo met neon kleuren om je bedrijf te promoten tijdens evenementen of in huis. In deze blog ontdek je meer over wat een LED logo is en de veelzijdige toepassingen ervan.

(signing) Neon logo voor foodhall in Arnhem op blog over LED Neon Signs
Neon logo voor foodhall in Arnhem op blog over LED Neon Signs

Wat houdt een LED neon sign in en wat zijn de mogelijkheden?

Ongetwijfeld ben je weleens stijlvolle LED logo’s tegengekomen. Dat is niet verrassend, gezien hun immense populariteit en het brede scala aan toepassingen. Plaats een LED neon sign in je woonkamer ter decoratie, gebruik neon letters tijdens een bruiloft, of zet een logo in neon kleuren bij de ingang van je bedrijf. In deze blog leggen we uit wat een LED sign (ook bekend als LED logo, tekst, of slogan) inhoudt en hoe divers je het kunt inzetten.

Wat is een LED neon sign?

Met een LED sign kun je een ruimte op een leuke manier aankleden tijdens een evenement, reclame maken voor je bedrijf of je interieur een boost geven. Door het gebruik van flexibele LED neon strips kunnen vrijwel alle logo’s, teksten en afbeeldingen worden omgezet in een LED neon sign. Een LED logo kan worden voorzien van verschillende kleuren, waaronder blauw, rood, geel, oranje, roze, groen en meer. Ook zijn er wittinten beschikbaar, zoals warm wit, helder wit en koud wit. Voor een beperkt/eenvoudig design is RGB (in verschillende kleuren instelbaar) mogelijk.

Diverse toepassingen van neon LED signs:

1. Een logo, slogan of afbeelding voor je bedrijf

Een LED neon sign past perfect bij jouw bedrijf. Hang het LED logo van jouw onderneming op de gevel van je bedrijfspand of plaats een opvallend neon sign in de kantine en/of op kantoor. Zelfs een bedrijfsslogan of visie kan in neonkleuren aan het pand worden toegevoegd. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een neon sign of LED logo voor je bedrijf? Of wil je direct jouw ontwerp indienen om te zien of dit als neon logo mogelijk is? Bezoek de pagina ‘Neon Look Signs‘ of neem direct contact met ons op.

2. Neon letters voor op de bruiloft

Als jij en je partner gaan trouwen, is het uniek om een gepersonaliseerd LED logo of neon sign op te hangen tijdens de grote dag. Het is ook een geweldig cadeau-idee! Kies bijvoorbeeld voor een liefdesquote als LED sign of laat een ontwerp op maat maken met jullie namen en trouwdatum. Een logo met jullie initialen, slogans zoals ‘better together’ en ‘Til death do us apart’ zijn ook leuke opties. Hang het logo achter jullie tijdens de ceremonie of creëer een leuke plek waar gasten met de neon letters op de foto kunnen.

3. Neon letters voor de kinderkamer

Als jullie een kindje verwachten, zijn neon letters geweldig voor de babykamer of kinderkamer. Hang de naam van jullie kindje in neon letters aan de muur, of kies voor de eerste letter van de voornaam. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar kan ook dienen als nachtlampje. Als je liever geen neon letters als LED logo wilt, maar een favoriet actiefiguur of prinses, is dat ook mogelijk! Heb je vragen over neon letters of neon signs voor kinderen? Neem contact met ons op, en we helpen je graag.

4. Een LED neon sign voor een restaurant, café of bar

Je hebt ze vast weleens gezien: een pizzapunt, een open/gesloten bord of een cocktail in de vorm van een LED neon sign. Als je een restaurant, café, bar of andere horecagelegenheid hebt, is een LED neon sign ontzettend gaaf! Er zijn veel mogelijkheden. Val extra op met een LED sign aan de gevel van je horecaonderneming of hang de gezellige signs op aan de muur of de bar.

Neon logo voor foodhall in Arnhem op blog over LED Neon Signs

LED logo's passen in elk interieur

LED logo’s hoeven niet per se felgekleurd of opvallend te zijn. Het is ook mogelijk om een subtiel LED neon logo of een op maat gemaakt neon sign te laten maken en deze ter decoratie in huis op te hangen. Het kan heel stijlvol staan in de woonkamer, slaapkamer of zelfs onder de veranda. Voor de mannen is een stoer LED logo in de mancave of gameroom een geweldige toevoeging!

Een LED logo in opvallende neonkleuren voor tijdens de feestdagen

Wie zegt dat LED logo’s in neonkleuren het hele jaar door moeten blijven hangen? Tijdens de feestdagen kun je bijvoorbeeld een Kerstman, kerstboom of sneeuwpop als LED logo ophangen. Of kies voor een Paashaas tijdens Pasen! Voor alle speciale gelegenheden en seizoensperikelen kan een logo of sign op maat worden gemaakt door BB Reclame.

Aan de slag!

Ben je benieuwd naar de effectiviteit van LED signs voor jouw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden die BB Reclame biedt om jouw onderneming te promoten. Heb je vragen na het lezen van deze informatie? Aarzel niet om met ons in contact te treden! Je kunt ons direct bereiken via info@bbreclame.nl.

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Waarom BBReclame?

Interesse?

    Scroll naar boven