Signing? Wat is het en waarom is het belangrijk?

Voor velen wellicht onbekend, maar onmisbaar aanwezig in het dagelijks leven. Vanaf spandoeken langs steigers tot aan reclameborden op sportvelden en verlichte letters in winkelstraten, signing omringt ons voortdurend. Signing vertegenwoordigt een vorm van visuele communicatie, hoofdzakelijk gebaseerd op beeld. Het biedt een uitstekende mogelijkheid om op grote schaal aandacht te trekken of het nu op straat, tijdens beurzen, in winkelcentra of sportfaciliteiten is. In deze tekst worden de voornaamste middelen en verrassende toepassingen van signing uiteengezet, waarbij de nadruk ligt op het tonen van identiteit door middel van drukwerk. 

(signing) Neon logo voor foodhall in Arnhem op blog over LED Neon Signs

Plaatmateriaal en reclamepanelen

Het gebruik van plaatmateriaal en reclamepanelen biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor signing. Met deze middelen kan een boodschap luid en duidelijk worden gecommuniceerd, zowel binnen als buiten. Materialen zoals forex, dibond en displaykarton zijn beschikbaar, waarbij de keuze afhangt van de specifieke toepassing en locatie. Contourgesneden plaatmateriaal biedt een extra verrassingselement voor de doelgroep.

(signing) Afbeelding van een gevelbord langs de weg voor bedrijfspromotie

Raamstickers, Glasfolie & Folieteksten

Raamstickers, glasfolie en folieteksten stellen je in staat om je boodschap (signing) effectief over te brengen. Raamstickers zijn bijvoorbeeld ideaal om gebouwen een unieke uitstraling te geven. De keuze in materialen, zoals wit vinyl, transparant, one way vision of ondoorzichtig vinyl, biedt diverse mogelijkheden. Voor binnen bieden vloerstickers een opvallende manier om de aandacht te trekken, bijvoorbeeld in winkels, op beurzen of in recepties.

(signing) Bewegwijzeringsfolie op glas

Belettering voor bedrijfswagens, auto's en vrachtwagens

Bedrijfswagenbelettering zorgt ervoor dat personeel dat veel onderweg is gemakkelijk herkenbaar is. Deze vorm van belettering (signing) biedt werkgevers de vrijheid om belangrijke boodschappen te delen, met een aanzienlijk bereik als resultaat. Onderzoek toont aan dat bedrijfswagens gemiddeld 160.000 keer per maand worden bekeken. Bij BB Reclame zijn diverse vormen van belettering mogelijk, waaronder ook wrapping.
 
(signing) Afbeelding van een volledige auto wrap voor bedrijfspromotie

Aan de slag!

Ben je benieuwd naar de effectiviteit van signing voor jouw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden die BB Reclame biedt om jouw onderneming te promoten. Heb je vragen na het lezen van deze informatie? Aarzel niet om met ons in contact te treden! Je kunt ons direct bereiken via info@bbreclame.nl.

Enthousiast?

We zouden het leuk vinden als je ons deelt!

Waarom BBReclame?

Interesse?

    Scroll naar boven